Bijgerecht, Hoofdgerecht, Laatste post, Salade
Leave a comment

Salade met haverkorn brood, geitenkaas en dressing van appelstroop

salade met haverkorn brood, geitenkaas en dressing van appelstroop

besteklunch/diner • 2 personen  •   15 minuten •  healthy

-1 zak sla naar keuze
-1 stuk geitenkaas
-1 (of 2) sneetje haverkorn van Soma
-handje cherry tomaten, gehalveerd
-kwart komkommer, kleingesneden
-handje radijs, in dunne plakjes

dressing:
2 eetlepels appelstroop van Frutesse
2 eetlepels balsamicoazijn
4 eetlepels olijfolie

beetje peper en zout

Deze lekkere en makkelijke salade met haverkorn brood, geitenkaas en dressing van appelstroop is binnen mum van tijd klaar!

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de sla in een kom en snijd de groente. Deze kun je ook bij de sla doen. Het brood breek je in stukjes en doe je ook bij de sla.

Als de oven voorverwarmd is, zet je de geitenkaas erin op een bordje. Vervolgens laat je dit voor ongeveer 5  warm/zacht worden. Blijf er wel bij, want elke oven is weer anders!

Ondertussen kun je de dressing maken. Giet alles in een bekertje/schaaltje en klop dit even. Vervolgens giet je het over in een steelpannetje en warm je het even op. Als je ziet dat de appelstroop wat vloeibaarder is zet je het vuur uit. Giet het in een leuk schaaltje/ bekertje en serveer naast de salade.

Serveer de geitenkaas op de salade en klaar is je overheerlijke eenvoudige salade!

Geniet ervan!

Deel dit recept:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.