Laatst had ik ergens een heerlijk broodje gemarineerde kip met taugé op. Zo lekker altijd! Ik dacht dit moet ik echt thuis gaan maken. Beetje gaan experimenteren en uiteindelijk een heerlijk broodje op tafel!
Een stevige lunch en ook lekker als avondeten. Een slanke maaltijd en makkelijk te maken!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 2 stuks kipfilet
- ciabatta of een ander soort brood
- taugé
- italiaanse kruiden
- olijfolie
Voor de saus:
- 1 kleine ui, fijngesnipperd
- 2 augurken (normale maat), fijngesneden
- 3 eetlepels Hüttenkäse
- 150 gram YoFresh
- 1 eetlepel Cajunkruiden
- optioneel: yoghurt
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor en bak de ciabatta volgens de verpakking.
Doe wat olijfolie op de kipfilets en strooi er Italiaanse kruiden overheen. Doe er genoeg op en bak ze gaar in de koekenpan.
Maak ondertussen de saus klaar. Doe de fijngesnipperde ui, fijngesnede
Smeer de ciabatta in met saus en doe daarop wat taugé. De in reepjes gesneden kip kun je op de taugé leggen. En klaar is je broodje gemarineerde kip met taugé en een overheerlijk sausje!
Eet smakelijk!